جراحی بینی و بیماری های خاص

فهرست مطالب

امروزه تمایل به تغییرات و جذابیت در بین عموم افزایش یافته و بسیاری به عمل های زیبایی و بخصوص جراحی بینی سوق داده شده اند. اما بد نیست ، اطلاعاتی از جراحی بینی و بیماری های خاص کسب کنید. اولین نکته قبل از انجام عمل  ، بررسی سلامت عمومی زیباجویان است چون وجود برخی بیماری ها می تواند مانعی در این پروسه زیبایی باشد یا آن را با مشکل مواجه کند. دکتر محمود حسین طلوعی گیلانی بهترین جراح بینی مازندران در جلسه مشاوره و معاینه ، پس از معاینه کامل بیمار و بررسی سوابق پزشکی او ، انجام برخی از آزمایش های لازم را توصیه می کند تا با شناسایی موارد ممنوعیت جراحی ، در گام اول ، حفظ سلامت بیمار را در الویت قرار دهد.

 

جراحی بینی و بیماری های خاص - دکتر محمودحسین طلوعی گیلانی

 

چه بیماری هایی مانع انجام جراحی بر روی بیین می شوند؟

ابتدا در مورد افرادی که ممنوعیت عمل بینی دارند توضیح داده ایم و بعد فهرستی از بیماری هایی را که در فهرست این جراحی و بیماری های خاص قرار دارند ارائه کرده ایم. این دسته از افراد نباید تحت این عمل زیبایی قرار بگیرند:
• افراد مبتلا به بیماری های عفونی مثل ایدز و هپاتیت ( به دلیل ضعف در سیستم ایمنی خطر دارد )
• افراد مبتلا به هموفیلی ( اختلال در انعقاد خون )
• افراد مبتلا به بیماری های حاد تنفسی مثل آلرژی های جدی
• افراد مبتلا به سرطان ( به دلیل ضعف در سیستم ایمنی خطر دارد )
• افراد مبتلا به بیماری های روحی مثل اختلال بدریخت انگاری
• افراد داری اضافه وزن شدید

ابتلا به تالاسمی و اقدام به جراحی بینی

در مورد مبحث جراحی بینی و بیماری های خاص از جمله تالاسمی ، بد نیست ادامه پارگراف را مطالعه کنید. تالاسمی نوعی اختلال خونی ژنتیکی است که بدن را در تولید هموگلوبین و گلبول های قرمز ضعیف و در موارد شدید تر ناتوان می کند.

این بیماری در دو سطح مینور (خفیف) و ماژور (شدید) وجود دارد و منجر به برزو کم خونی از خفیف تا شدید می شود. افرادی که مبتلا به تالاسمی مینور یا ماژور هستند ، حتماً باید تحت نظر و صلاح دید پزشک بایستی اقدام به عمل کنند تا به مشکلی بر نخورند.

مبتلایان به صرع

در مقوله جراحی بینی و بیماری های خاص ، کسانیکه بیماری صرع دارند ، حتماً باید پزشک خود را از وجود چنین مریضی آگاه سازند. صرع در اثر مشکلات عصبی و روانی ایجاد می شود و در نتیجه ، بیمار تشنج می کند.

وجود هر گونه تنش ، اضطراب ، استرس ، هیجان ، ترس و تب بالا می تواند منجر به تشنج شود. این دسته از افراد ، تحت نظر پزشک و با استفاده بموقع از داروها و کنترل وضعیت خود می توانند تحت عمل قرار بگیرند.

ام اس و جراحی بینی

در جراحی بینی و بیماری های خاص ، توجه به ام اس اهمیت می یابد. ام اس هم مانند صرع ، نوعی اختلال مغز و اعصاب است و حساسیت های بخصوصی دارد. علائم این بیماری شامل عدم تعادل حین حرکت ، عدم کنترل ، دو بینی و غیره می شود. این افراد نیز باید حتماً تحت نظر و توصیه پزشک خود اقدام به انجام عمل کنند.

جراحی بینی و بیماری های خود ایمن

عمل بینی و بیماری های خاص ، مانند روماتیسم تاثیرپذیر هستند. روماتیسم یکی از بیماری های خود ایمنی است که سیستم بدن ناخودآگاه به بافت های خود حمله ور شده و باعث درد ، التهاب و ورم مفصل ها می شود. این درد و ورم ، کم تحرکی و خشکی مفاصل را به دنبال دارد.

در این عارضه ، تقریباً مفصل ها از بین می روند و کسانیکه روماتیسم خفیف دارند ، مشکلی برای عمل ندارند و دوره بهبودی را مثل افراد عادی پشت سر می گذارند. اما کسانیکه درگیری شدیدی با این بیماری دارند ، حتماً بایستی تحت نظارت و مشورت پزشک اقدام به این کار نمایند و مطابق صلاح دید متخصص عمل کنند.

دیابت یا مرض قند

موضوع جراحی بینی و بیماری های خاص ، همچون دیابت از مسئله های پر چالش است. دیابت یکی از بیماریهای متابولیکی به حساب می آید و در سوخت و ساز بدن و سطح قند خون ختلال ایجاد می کند.

کسانیکه مبتلا به دیابت اعم از نوع یک و دو هستند ، باید میزان گلوکز و قند خون خود را کنترل کنند. کسانیکه سطح قند خونشان بالا باشد ، معمولاً کاندیدای مناسبی برای این جراحی زیبایی نیستند. قبل از عمل ، پزشک یکسری آزمایش برای شما تجویز می کند و یکی از مواردی که در آن مورد سنجش و ارزیابی قرار می گیرد ، میزان قند خون است.

در صورتیکه میزان قند خون از عدد 150 پایین تر باشد ، متقاضی طبق نظر پزشک می تواند مورد عمل قرار بگیرد. یکی از دلایلی که باعث می شود ، سطح قند خون در افراد اهمیت پیدا کند ، احتمال اختلال آن ، در بهبودی است چون افرادی که قند خون بالایی دارند ، جراحت در آن ها به سختی و دیر خوب می شود.

در نتیجه ، بروز عفونت در این دسته از افراد بسیار محتمل است. علاوه بر جلوگیری از افزایش سطح قند خون ، بایستی از کاهش و افت بیش از اندازه آن نیز جلوگیری کرد. به این دلیل که برای انجام جراحی ، نیاز به 8 ساعت ناشتا بودن است ، بایستی مواظبت های لازم را برای عدم افت سطح قند خون انجام داد.

مشکلات قلبی

جراحی بینی و بیماری های خاص ، از جمله مشکلات قلبی ، مسئله ای نیست که بدون مشورت با پزشک بتوان از آن عبور کرد. کسانیکه درگیر بیماری های قلبی هستند ، به شرطی که مشکلات حاد و خاصی نداشته باشند و بعد از مشورت با جراح قلب و عروق خود و پس از انجام آزمایشات لازم ، می توانند تحت نظر بهترین جراح بینی ، اقدام به این پروسه کنند.

قبل از عمل ، بایستی بعضی از داروهای رقیق کننده خون قطع شوند که پزشک قلب و عروق در این زمینه بایستی نظر بدهد. دلیل این امر این است که داروهای رقیق کننده می توانند موجب تشدید خونریزی شوند.

فشار خون و عمل زیبایی بینی

جراحی بینی و بیماری های خاص ، مثل فشار خون بالا هم با هم مرتبط هستند. افراد مبتلا به فشار خون هم ، جزو بیماران خاص محسوب می شوند و بایستی تحت نظر پزشک ، فشار خون خود را تحت کنترل بگیرند و بعد اقدام به این فرآیند زیبایی کنند. همچنین ، داروهای مصرفی این گروه باید طبق نظر متخصص مصرف شود

بررسی آلرژی در فاز جراحی بینی و بیماری های خاص

در دسته جراحی بینی و بیماری های خاص آلرژی نقش مهمی پیدا می کند. بعضی از حساسیت های فصلی باعث آبریزش بینی ، سرفه و عطسه می شوند. البته این مسئله ، بستگی به شدت حساسیت دارد. افراد مبتلا به حساسیت های شدید نمی توانند تن به جراحی دهند ولی آلرژی های جزئی با رعایت شرایطی می توانند چنین تصمیمی بگیرند.

اگر دچار آلرژی فصلی بصورت خفیف هستید ، در فصل مناسب اقدام به عمل بینی کنید. طبق توصیه پزشک ، داروهای مناسب ضد حساسیت را استفاده کنید.

آیا ابتلا به آسم مانعی برای جراحی بینی است؟

در آخرین مبحث جراحی بینی و بیماری های خاص به توضیح آسم می پردازیم. وضعیت سلامتی مبتلایان به این بیماری ، بطور دقیق بایستی بررسی شود.

کسانیکه دارای اختلالات تنفسی شدیدی هستند ، به هیچ وجهی نباید جراحی بینی را تجربه کنند. این دسته از افراد ، فقط تحت نظر پزشک و بعد از انجام آزمایش های مورد نظر باید دست به چنین کاری بزنند تا موقع عمل اتفاق خاصی برایشان نیفتد.

دکتر محمود حسین طلوعی گیلانی

دکتر محمود حسین طلوعی ، متخصص و جراح گوش ، حلق و بینی ، دارای مهارت و تجربه بالا در جراحی بینی می باشند و با استفاده از تکنیک‌ های پیشرفته ، به بیماران خود خدماتی رضایت بخش را ارائه می‌ دهند.

0 0 رای ها
امتیاز برای مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها